Nyheter

Datum: 2014/07/04 Prissänkning på kullagrade Garrett

Tack vare lägre inköpspriser, sänker vi nu priserna ytterligare på Garrett´s kullagrade aggregat. Den minsta ligger idag på 5890:- Billigare än så här blir det nog aldrig igen, passa på så länge det varar.

Datum: 2014/04/07 Utförsäljning turbosatser

Utförsäljning av turbosatser till äldre bilar och traktorer: klicka här

Datum: 2013/11/12 Prispressen fortsätter
Vi har ännu en gång lyckats pressa priserna ytterligare på bytesturbo. Över hundratalet applikationer är nu prissänkta, både diesel och bensindrivna fordon. Som vanligt används endast äkta vara från original turbotillverkaren såsom Garrett, BorgWarner (KKK), Mitsubishi, IHI mfl.
Datum: 2012/08/22 Sänkta priser på bytesturbo

Nu har vi kraftigt sänkta priser på ett antal BorgWarner bytesturbo till dieselbilar, bland annat till följande fabrikat:

Audi
Volkswagen
Renault
Ford
Citroen
Volvo
Peugeot

Datum: 2011/06/22 Sänkta priser på kullagrat

 

Kraftigt sänkta priser på kullager-turbo i Garrett´s R-serie. Vi är sedan en tid tillbaka utsedda till Garrett Performance Distributor för Europa, detta firar vi med riktigt bra priser på Garrett´s R-serie.

Datum: 2010/12/03 Returfrakten betald

Returfrakten betald!

 

 

 

Fom 2010-05-01 kommer vi att bifoga adresskort för retur av stomme med alla bytesturbo. Frakten är förbetald. Det är bara att klistra på adresskortet när lådan med stommen skickas till oss.

Vi debiterar en summa som motsvarar full fraktkostnad i en riktning. Inget extra debiteras för returen.

 

Loading...