Retur av stomme

Inom 10 dgr
Bytesenhet skall återsändas inom 10 dagar. Använd samma förpackning för returen, om denna inte skadats. Turbon skall stoppas i en plastpåse innan den placeras i kartongen. Bifoga det gula exemplaret av vår följesedel respektive den gula kopian av postförskottsfakturan. Vi behöver löpnumret (L och fem siffror) som står på följesedeln / fakturan och på påsen.
Adress för stomreturer: Arödsvägen 2, 459 30 Ljungskile. Skickas som företagspaket ed. Skicka ej bussgods utan utkörning! Frakten skall vara betald, och paketet får inte beläggas med postförskott eller efterkrav.

Avgift
För bytesenhet som ej insändes faktureras halva byteskostnaden utan rabatt. För att undvika fakturering bör ni kontakta oss om ni har svårigheter med att leverera stommen.

Turbo insänd för renovering
Då turbo insändes i förväg måste en lapp med namn, adress och telefonnummer läggas i paketet. Ange också vad som önskas - renovering (RENOV) eller bytesturbo. (Eller ring före ni sänder in den, så lägger vi en arbetsorder och ni får ett ordernummer att hänvisa till)

Försäljningsvillkor
Se vidare sidan ”Försäljningsvillkor”.

 

Loading...