Välkommen till GIK Turbo

Brett utbud & Snabba leveranser!

Turbospecialist till Ert förfogande!
GIK Turboteknik AB är ett företag specialiserat på turbo och överladdning. Vi började med att konstruera och tillverka konverteringssatser för sug-motorer. Efterhand har bytesturbo och renovering av turboaggregat tagit över, och är nu den helt dominerande verksamheten.

Totalt är vi 14 personer som sysslar med turbo och allt som hör dit. Därmed är vi klart störst i vår bransch på den nordiska marknaden.Vår verkstad och lagerlokal om ca 1200 kvm ligger i Ljungskile. I Hisings Kärra utanför Göteborg har vi kontorsdelen med administration, försäljning och inköp.Vi representerar alla de stora turbotillverkarna, antingen med ensamrätt eller med delad agentur. De turbo vi levererar är samma som sitter originalmonterade, om inte annat överenskommits i särskilda fall, t ex för uppgradering. I vår renovering använder vi originaldelar från de turbo-tillverkare vi representerar.

Verksamheten bygger på god kunskap om produkterna och branschens arbetsmetoder, för att alltid hålla högsta kvalitet. Vi sätter en ära i snabba leveranser. Vanligen levererar vi bytesturbo samma dag som du beställer.

Ett annat område där vi kan utnyttja vår specialkompetens är uppgradering av turbobilar för bättre prestanda. Under Specialturbo finns några exempel på uppgraderingsturbo samlade. Många fler kan levereras genom ombyggnad av originalturbo eller anpassning av högprestandaturbo.

Välkommen att kontakta oss!