Välkommen till GIK Turbo

Fri frakt upp till 25kg inom Sverige!

* Det röda original filtret sedan 1969 *

K&N Cone Air Filter

Från racerbanan till motorvägen
Det finns en orsak till att de bästa racerförarna litar på att K&N® skyddar sina fordon i Baja 1000, högkvalitativa racerbilar i 24 timmars Le Mans, NASCAR bilar för flera miljoner  och dragsterbilar: K&N®-luftfilter höjer luftflödet och håller smutsen ute. Designad för racerbanan och till din bil.

Prestanda testad
Varje filter testas för hög luftflöde och exceptionell effektivitet i ett toppmodernt ISO 5011-laboratorium för att säkerställa branschledande skydd.

Hållbar design
Den slitstarka filterramen och materialet är utformad för att hålla ditt                                                               fordons livslängd och skyddas av en begränsad garanti på 10 år / miljoner mil.

Konstruerad för luftflöde
                                                                                               
Filter som
ger upp till 50% mer luftflöde än traditionella  pappersluftfilter,                                                               vilket ger ökade hästkrafter.

Slösa inte i onödan
Ekonomiskt då filtret är tvättbart och återandvändbart.

Washing a K&N Air Filter

Tvättbar och återanvändbart
Till skillnad från engångsfilter som måste bytas ut ofta är K&N® filter tvättbara, återanvändbara och konstruerade för att hålla ditt fordons livslängd. Känn dig säker på ditt köp med en begränsad garanti på 10 år / miljoner mil.

Car driving through woods

Ökad Prestanda
Högflödesbomullsmaterialet är konstruerat för att tillåta upp till 50% mer luftflöde än traditionella pappersfilter, och större luftflöde kan resultera i ökade hästkrafter och vridmoment. K&N® luftfilter testas på en SuperFlow flödesbänk för att säkerställa ökat luftflöde över ett lagerfilter. Se testdata för många K&N-filter på enskilda produktsidor.

Vehicle driving through desert

Skydda din motor
K&N´s toppmoderna filter innehåller tusentals mikroskopiska bomullsfibrer, och en innovativ design av skiktat oljat bomullsmaterial hjälper till att fånga smuts och skydda motorn från föroreningar. Varje filterdesign testas i ett ISO 5011-laboratorium för att säkerställa utmärkt filtrerings-effektivitet för ett utmärkt motorskydd.

Trash Pile

Reducera avfall
Över 100 miljoner engångsfilter och deras förpackningsavfall hamnar i deponier varje år. Att välja en tvättbar, återanvändbar produkt som håller ditt fordons livslängd hjälper till att minska på onödigt avfall och till en bättre miljö.

 

Installing K&N Air Filter

Enkel installation
Konstruerad för att passa in i ditt fordons luftfilterlåda så enkelt som alla andra luftfilter. Installeras vanligtvis på mindre än fem minuter och oftast utan att behöva använda några verktyg.

k&n old photo

Bevisat i över 50 år
Används i miljontals bilar över hela världen sedan 1969, var den ursprungliga oljerade filterdesignen skapad av Ken Johnson och Norm McDonald för att möta kraven på strikta terrängförhållanden. I över 50 år har High-Flow Air Filter ™ uppvisat höga luftflöden och enastående motorskydd mot damm, smuts och andra skadliga motor förorenande ämnen för övertygande förare världen över.