Välkommen till GIK Turbo

Brett utbud & Snabba leveranser!

* DET RÖDA ORIGINAL FILTRET SEDAN 1969 *

Från racerbanan till motorvägen

Det finns en orsak till att de bästa racerförarna litar på att K&N® skyddar sina fordon i Baja 1000, högkvalitativa racerbilar i 24 timmars Le Mans, NASCAR bilar för flera miljoner  och dragsterbilar: K&N®-luftfilter höjer luftflödet och håller smutsen ute. Designad för racerbanan och till din bil.

Prestanda testad

Varje filter testas för hög luftflöde och exceptionell effektivitet i ett toppmodernt ISO 5011-laboratorium för att säkerställa branschledande skydd.

Hållbar design

Den slitstarka filterramen och materialet är utformad för att hålla ditt fordons livslängd och skyddas av en begränsad garanti på 10 år / miljoner mil.

Konstruerad för luftflöde

Filter som ger upp till 50% mer luftflöde än traditionella  pappersluftfilter, vilket ger ökade hästkrafter.

Slösa inte i onödan

Ekonomiskt då filtret är tvättbart och återandvändbart.

Tvättbar och återanvändbart

Till skillnad från engångsfilter som måste bytas ut ofta är K&N® filter tvättbara, återanvändbara och konstruerade för att hålla ditt fordons livslängd. Känn dig säker på ditt köp med en begränsad garanti på 10 år / miljoner mil.

Ökad Prestanda

Högflödesbomullsmaterialet är konstruerat för att tillåta upp till 50% mer luftflöde än traditionella pappersfilter, och större luftflöde kan resultera i ökade hästkrafter och vridmoment. K&N® luftfilter testas på en SuperFlow flödesbänk för att säkerställa ökat luftflöde över ett lagerfilter. Se testdata för många K&N-filter på enskilda produktsidor.

Skydda din motor

K&N´s toppmoderna filter innehåller tusentals mikroskopiska bomullsfibrer, och en innovativ design av skiktat oljat bomullsmaterial hjälper till att fånga smuts och skydda motorn från föroreningar. Varje filterdesign testas i ett ISO 5011-laboratorium för att säkerställa utmärkt filtrerings-effektivitet för ett utmärkt motorskydd.

Reducera avfall

Över 100 miljoner engångsfilter och deras förpackningsavfall hamnar i deponier varje år. Att välja en tvättbar, återanvändbar produkt som håller ditt fordons livslängd hjälper till att minska på onödigt avfall och till en bättre miljö.

Enkel installation

Konstruerad för att passa in i ditt fordons luftfilterlåda så enkelt som alla andra luftfilter. Installeras vanligtvis på mindre än fem minuter och oftast utan att behöva använda några verktyg.

Bevisat i över 50 år

Används i miljontals bilar över hela världen sedan 1969, var den ursprungliga oljerade filterdesignen skapad av Ken Johnson och Norm McDonald för att möta kraven på strikta terrängförhållanden. I över 50 år har High-Flow Air Filter ™ uppvisat höga luftflöden och enastående motorskydd mot damm, smuts och andra skadliga motor förorenande ämnen för övertygande förare världen över.