Välkommen till GIK Turbo

Fri frakt upp till 25kg inom Sverige!

Turbospecialist till Ert förfogande!

GIK Turboteknik AB är ett företag specialiserat på turbo och överladdning. Vi började med att konstruera och tillverka konverteringssatser för sug-motorer. Efterhand har bytesturbo och renovering av turboaggregat tagit över, och är nu den helt dominerande verksamheten.

Totalt är vi 8 personer som sysslar med turbo och allt som hör dit. Vi är störst i vår bransch på den nordiska marknaden. Vi finns idag i Ljungskile med verkstad och lagerlokal om ca 1200 kvm samt kontorsdel med administration, försäljning och inköp.

Vi representerar alla de stora turbo tillverkarna, antingen med ensamrätt eller med delad agentur. De turboaggregat vi levererar är samma som sitter originalmonterade, om inte annat överenskommits i särskilda fall, t ex för uppgradering. I vår renovering använder vi originaldelar från de turbotillverkare vi representerar.

Verksamheten bygger på god kunskap om produkterna och branschens arbetsmetoder, för att alltid hålla högsta kvalitet. Vi sätter en ära i snabba leveranser. Vanligen levererar vi bytesturbo samma dag som du beställer.

Ett annat område där vi kan utnyttja vår specialkompetens är uppgradering av turbobilar för bättre prestanda. Under bolt-on uppgraderingsturbo finns några exempel på uppgraderingsturbo samlade. Många fler kan levereras genom ombyggnad av originalturbo eller anpassning av högprestandaturbo.

Söker säljare!
Vi på GIK Turboteknik AB söker nu dig som säljare!
Vill du ha en utmaning och utvecklas? Då är detta för dig.
■  Är bekväm med att arbeta med telefonen som arbetsredskap och har erfarenhet av detta sedan tidigare
■  Kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
■  Erfarenhet inom inköp
■  Kunskap inom datorer och IT
■  Kunskap inom fordon och motorer

Intresserad? Skicka ansökan till peter.orloff@gikturbo.com

Välkommen att kontakta oss!