Välkommen till GIK Turbo

Brett utbud & Snabba leveranser!

Turbospecialist till Ert förfogande!

GIK Turbo AB är ett företag specialiserat på turbo och överladdning sedan 1976. Vi har alltså 45 år av samlad erfarenhet! I GIKs Turboshop började vi med att konstruera och tillverka konverteringssatser för sug-motorer. Efterhand har bytesturbo och renovering av turboaggregat tagit över, och är nu den helt dominerande verksamheten.

Vi finns idag i Ljungskile med lagerlokal om ca 1200 kvm samt kontorsdel med administration, försäljning och inköp.

Vi representerar alla de stora turbo tillverkarna, antingen med ensamrätt eller med delad agentur. De turboaggregat vi levererar är samma som sitter originalmonterade, om inte annat överenskommits i särskilda fall, t ex för uppgradering. I vår renovering använder vi originaldelar från de turbotillverkare vi representerar.

Verksamheten bygger på god kunskap om produkterna och branschens arbetsmetoder, för att alltid hålla högsta kvalitet. Vi sätter en ära i snabba leveranser. Vanligen levererar vi bytesturbo samma dag som du beställer om vi har den på hyllan.

Ett annat område där vi kan utnyttja vår specialkompetens är uppgradering men hjälp av universella Performance aggregat! Se vårat utbud för detta under “Performance”.

Välkommen att kontakta oss!